2 timmar på Förlossningen Nu kan ja andas ut =)




Ja nu är allt klart då =). Åkte in till förlossningen efter att jag pratat med dem o de vela ha in mig bara för att se att ingenting var på väg att ske. Möttes av samma person ja pratat med i tele super söt var hon, men hon hade bara praktik där hon ska utbilda sig till barnmorska.

Hur som först fick ja göra ctg som tog hur lång tid som helst för Theo vela inte ligga still han for omkring som en galning fast jag kände inget :S men när hans sparkar blev hårdare så magen stod ut här o var o några samandragningar kom ja då kände ja han hela tiden nästan ofta ialfl =). Hans hjärta slog som det ska o mitt blodtryck låg på 135/70 vilket är bra. Sen blev det massor av provtagningar som förhoppningsvis ser bra ut! Men tror det värsta kan vara streptokocker har nämligen protein +4 nu o hade +3 förra gången båda är höga. MEN det kan vara falsklarm ibland har man bara högt utan att de är nått.

Hoppas på det!

Fick även se hans huvud/hjärna han ligger neråt just nu, BIG head ;) nedå så skönt att kunna se honom o att han har en hjärna =P ja menar ibland har de ju inte det eller saknar ena halvan när nått e fel :S fan vad hemskt usch men så är inte mitt fall. I mitt fall ser han helt frisk ut =D

Nu ska ja snart ta järngrejjerna o sen prata med tiias o sen sussa om inte Theo håller mig vaken, han är väll arg nu ;)

Puss Puss

Blödning :S

Blödning Ja usch märkte det tidigare idag fyfan vad rädd ja blev ringde förlossningen direkt för o fråga. Dom sa att så länge blödningen inte är stor o så länge bebis rör sig är de ingen fara. MEN då kom ja på ja visste inte om han rört sig =S. Så de sa att ja skulle dricka isvatten o buffa på magen, om det inte hjälpte så skulle ja ringa igen.

Det hjälpte tillslut tog väll ganska länge innan ja fick några buffar tillbaka, de känns knappt alls, sen tog ja en dusch även där buffade han.

Hoppas verkligen allt är bra. Ska dock ringa en gång till innan ja somnar om inte mina sammandragningar slutar har haft extremt många idag, o alla tjatar om moderkaksavlossning o att det är vanligare om man har den i framvägg vilket jag har. Men ja vi får se hoppas på det bästa skulle inte klara av att mista honom!

Söndag - 77 dagar kvar <3

Trött yes! Haha var vaken till 3 för typ nån gång då kom H hem o ramlade i badrummet, trodde först nån slog ihjäl sig lät som personen föll hårt så hör ja E - PAPPA?! vad gör du? H - Jag halkade. Haha hm hur fan kan man halka i ett torrt badrum? Inte ens jag kan lyckas med det. Jajja haha..

Theo höll sig lugn inatt o just nu med han skrämmer mig när han inte gör ont. Aja ska snart lägga mig i sängen o ringa Tiias så nu vet du det ;). Då kanske plutten får lite fart.

Håller på o dör av värme.. Medans alla andra fryser =S

Nu ringde Mattias..

Lördag 78 dagar kvar =)



Träffade pappa idag =) först fikade vi bullar o kakor var riktigt trevligt, de fick sina julklappar o vi våra. Tror julklappen till marcus uppskattades allra mest för det slutade med att alla satt o pyzzlade med grejjerna nån timma haha svårt som fan juh. Känns ialfl skönt att pappa nu vet att ja ska ha barn o han ska bli morfar =). Vi pratade pytte lite i köket om det när mina syskon inte hörde vi ska berätta typ nästa gång de är där eller nå tror jag hehe hmm. Aja spelar ingen roll när de får veta tror inte de tänker så mycket på det :P.. Märkte dock att lillsyrran sneglade på min mage lite hehe..

Vi åt supergod kyckling gryta med currypasta till =P <3.

Sen kikade vi på robinsson haha har sett första avsnittet o nu sista ;D..

Aja har inge vettigt att berätta =P så nu ska ja läsa bloggar o sen slänga i mig järntabletten o sen slänga mig i säng.

Mattias sjuuklingen han fyllde ju 26 idag men la sig vid 10 han mår inge bra tror han blitt sympati gravid, ni vet karlar dom tror de är dödssjuka bara de hostar EN gång ;).. HAHA..

Ne puss från mejj o finaste Theo som btw misshandlade mig igår haha shit vad han har börjat sparka o slåss o röra sig hårt gör ju ONT men hellre detta än att han är helt still då blir man orolig.. aja =) <3 natti

Fredag - 79 dagar kvar <3

Idag vart det besök hos helena, hade stressigt imorse kände mig krasslig. Hann inte äta frukost bara dricka ett glas med juice sen bar de iväg, H skulle med E till hennes skola för kvartsamtal därav all stress. Fick vänta 30 min på resecentrum o sen ut i kyyylan usch bussen var precis som jag trott, försenad, men ja överlevde ;).

Väl hos MVC fick ja komma in direkt kliva på vågen som visade 65,15 kg haha OMG aldrig vägt så mycket =P men luungt skönt juh känner mig piggare NOT ;). Men om ja inte vari gravid är 65 kg för min längd precis normal vikten =P så jag är varken under eller över just nu. O helt ärligt skiter ja i vad ja väger är ja hungrig eller sugen på nått så äter jag det! Får ta smällen efteråt istället ;).

Sen blev det blodtryck o de såg bra ut, men undrar hur de gör, med tanke på att förra gången hade ja inte H utan en annan hon tog blodtrycket 2 gngr o sa att man ska de men H gör det bara en. Aja spelar väll ingen roll =P.

Efter det så gick vi in till H o pratade lite ja o mina frågor haha ;). Har ju nå prickar ja får på armarna speciellt så länge de inte kliar borde de inte vara nån fara berättade hon. Alltså behöver inte vara farligt även om de kliar men man kan ju få gravid hepatos eller vad det heter men då ska det klia som attan under fötterna o i händerna. Har ingen klåda där jag, har ingen klåda nånstans faktiskt.

Sen blev det upp med tröjjan o mäta magen, måtten har växt precis efter mitten på kurvan fortfarande =D så HELT PERFEKT bättre kan man inte ligga =) även om de är helt normalt att ligga lite under/över. Men ja ligger mitt i =D.

Sen blev det ÄNTLIGEN dags för hjärtljud =) var inge orolig att det inte skulle höras något eftersom han höll på o röra sig hela natten morgonen o lite grann när ja låg där =P. Hans hjärta lät perfekt tickade på i 141-145 slag i minuten tydligen en bra variation =) SKÖNT att höra kan ja LOVA!

Sen så kände hon på min mage tröck lite grann o för o känna hur han ligger, o som jag trott så ligger han med huvvet neråt o ryggen mot min högra sida =P huvudet är inte fixerat så han kan fortfarande vända sig =).

Efter det så fortsatte mina frågor det gick över till havandeskaps förgiftning för när ja testade mig för urinvägsinfektion så hade ja äggvita +3 vilket är högt, men han kanske sa fel o de kanske är vita blodkroppar +3? Helena visste inte men jag fick lämna ett prov, mamma fick ju havandeskapsförgiftning o nu fick ja reda på att det är ÄRFTLIGT =O trodde ja inte, hoppas ja slipper! Men skönt ialfl att få testerna gjora lika för nån annan grejj fast blir test på torsdag för det. Mitt blodtryck har ju sjunkigt sen första gången o bara stigit putte lite så man kan inte gissa på att ja har nå sånt just nu som tuur är =). Mina värden är ju tipptopp.

Sen bar de ut i kylan o vänta på bussen, kände mig krasslig så satte mig i soffan direkt när ja kom innanför dörren, funderar på o sova middag? Känns lockande som fan!

Jajja nu blir de nå annat!

Puss

Torsdag<3



Idag var jag på föräldragrupp grejjen, kände mig faktiskt ganska gammal =P. Vet vilka två utav dem som var där är o dom är verkligen unga. Starkt tycker jag!. Sen är jag näst först att föda läskigt =) men kul ändå.

I början kändes det si så där att vara där, jag var den enda som inte kände nån ju, men med tiden blir man mer avslappnad o ja det var trevligt. Vi fikade mackor o saft, jag som inte gillar skinka så mycket just nu o brukar skippa den åt det o ja det gick ner o var skönt att få nya krafter. Men ja hmm trist jag som älskade skinka förrut..

Fick reda på lite som rör förlossningen lite små balla saker ;)
Haha ne men ja jag tycker sånt är intressant man ska ju ligga där själv o klämma ut en liten skit unge =P. Nästa gång ska vi börja prata bedövnings metoder, tror faktiskt att jag ska köra utan epidural, vill ju inte att värkarna ska stanna när de väl är igång. O en står spruta i ryggen känns inte så jäkla lockande..

Trist som fan att mattias inte kommer kunna följa med på nått möte...

Aja sånt är livet ensam är stark eller vad säger man? Känner mig sjukt svag, alla i min familj/släkt stöttar mig det är skönt, o betyder mycket för mig =).. O mattias kommer ju flytta hit, två visningar nu till veckan som ja ska kika på åt honom.

Theo höll ialfl igång lite när vi var där =P, o som TUR var slutade vi tidigare hade nog inte klarat av så mycket längre till kände mig helt konstig i huvudet o var i stort behov utav att stå o röra mig lite.

Imån blir det möte hos helena på morgnen, mäta magen, blodvärden, lyssna på hjärtslag. Hoppas på att allt fortfarande ser bra ut =).

O sen blire skola för hela slanten =P..

Låten ja la ut i detta inlägg hörde ja i bilen på vägen hem o javet inte men den fick mig himla avslappnad KÄRLEK till låten =).

Igår fick ja föresten en super söt body hem ifrån mamma en svart/vit randig med ett mumintroll under ett paraply =P skit sööt..

Ska börja köpa små storlekar på bodys o sånt snart så ja har det klart till sen.

Hmm föresten vad blogg.se ser konstigt ut idag :S

Aja nu blire sängen =)

PussPuss

=)

Nu kan ja andas igen mattias fick ett godkännande från soc här i sandviken så nu får han säga upp lägenheten o allt sånt.

vi kommer få en 1a eller ja han fast vi kommer bo ihop o sen om ja också får ett godkännande så kan vi få en 2a. Annars lär vi bo där tills nån fått jobb, allt löser sig när ja slutat skolan o mina föräldrar inte är försörjningsskyldiga. Tills dess får vi barnbidraget o föräldrapenning o lite från soc. Vi får leva snålt men det gör inte mig något. Det enda jag behöver är ett hem o trygghet o mat klarar mig utan hemtele bil o allt sånt bara vi får vara tillsammans o kunna överleva på det.

O så glad ja blir hoppas verkligen vi får lägenheten. Annars i värsta fall får de bli gävle eller ockelbo sara fick mig att inse att det finns fler möjligheter än bara sandviken TACK! =).

Usch har varit helt panikslagen o bara väntat på dommen som skulle komma idag eller imån gladerligen kom den idag o var positiv. Så nu har även Theo lugnat sig i magen stackarn lär ha blivit jätte stressad utav mig. Min lilla älskling. SÅ himla glad för att mattias gått med på o flytta också det betyder sjukt mycket för mig JAG ÄLSKAR DIG!

Just nu är ja suuuper trött o har huvudvärk så lär äta någe snart så ja kommer igång lite.

Faaan klarar inge mer.....

Bara motgångar. Ja känner mig så jäkla stressad pratade med soc i morse o ja just nu får man ingen hjälp i princip. Hur som helst om ja skulle få ett godkännande till eget boende dröjjer det först några veckor innan ja får komma på möte o sen ska de göra hem besök o sen dröjjer det TRE månader innan man får godkännande/avslag. Jag kommer inte hinna det är köööört. Jag har redan fått honom innan ja får lägenhet. Jag kan inte flytta till mattias om ja vill ta studenten. Men ja kanske inte har nå val?.. Han får veta imån om han kan få flytta hit o så men nu lät det osäkert... Ska även höra med gävle imån.

Snälla be för oss...

Önskar de fanns nå jobb som mattias kan få som täcker hyran o lite mer föräldrapenningen för oss ligger bara på 4200 i månaden alltså 180 kronor om dagen MINUS skatt ska de ju också vara så slutsumman hamnar på typ 4200 o blöjjor o mat o gud allt kostar.

Har bara lust att lägga mig ner o ge upp. Men de går inte min plutt behöver mig...

='( Total misslyckad..........

Söndag.

ÅÅÅH hatar folktandvården varför MÅSTE man boka en ny jävla tid när man bara vill ta bort den tid man fått?. Aja skit samma.

Känner mig måttligt irriterad vill fan ARGJSLKSL...

Åh sen folk som lägger sig i aa nu äre inte mitt liv men att mattias inte har nå jobb, HALLÅ han ska flytta hit nu snart så han kan inte ha jobb just nu. Sen när han kommit hit så vill han antagligen vara hemma med mig o Theo ett tag o de ska han få också, men sen får han söka jobb medans han tar ut pappaledigheten. Han kommer ialfl inte få nå jobb me tanke på att piss sandviken inte har nå jobb eller jo extra jobb kan han ju få en bra början.

Själv tänker jag börja extra jobba när jag ammat färdigt, eller ja det beror nog på om mattias fått jobb o Theo fått dagis plats. Då när javet att Theo har någonstans att vara o ja o mattias kan jobba i skift så kan ja börja jobba eller extra jobba ja vad som helst. Sen vill ja plugga upp vissa betyg MEN det funkar inte fören jag har de pengarna, så får väll se om ja får nå mer jobb än just extra jobb.

Får helt enkelt se vad som sker. Skulle vara perfekt med hemma jobb hmm kanske får bli nå sånt när ja ammar, om ja hittar nå bra företag som inte säljer skit som ingen vill ha.

Men vi får se.

Ne nu ska ja ta det luungt, imån ska ja gå i skolan till 17.00 ååååååååh tråkigt med så låånga dagar.

Puss

Bilder som mamma skickat =)

Min älskade Mamma mailade lite bilder från kanareiöarna =) Här kommer några utav dem :

Mina läppar som vandrade mellan allas munnar under nyår haha ja om ni kikar så fattar ni =P

Här är jag med läpparna o Tommy



Jag o Tommy o Elvira



The Gay Nils-Emil med läpparna =P



Hortensia med läpparna kysser Nils-emil som bytt sida för nån sekund ;)



Jag på klipporna O NEJ jag hade inte ramlat haha plockade snäckor men orkade inte stå på huk =P



Bror på en strand eller ja på klipporna brevid en strand



Mamma o T dansar =)



En gravid jag på skandinaviska baren
Och
Tommy



Nyårs bild Felix, Peter (tommys bror), Hortensia (peters flickvän), o engelska nicola, nils-emil.



Peter, flisan, flisans ragg o nils-emil



Elvira o Peter kör



Elvira Badar



Elvira o flis



Nils- emil o ja o flis



Mamma o elvira o jag



Bror spelar biljard o T i bakrunden



Jag med krokben ser typ jätte kissnödig ut haha hmm.. Elvira T o felix.



Elvira bror jag



Bror super



Bror o T o Peter



Jag o Peter



Bror. O ja o elvira i bakrunden



Nils-emil o peter o hortensia o bror



Ja det blev en hel del bilder =P..
Just nu lyssnar ja på H o hans brors fyllesnack phuu vad dryga de är tjaffsar om ALLT haha ;). Har även sätt filmen FIDO haha den va skum o kul..

Skrev tidigare ett inlägg MEN det försvann av nån annledning suck så ja skit samma =)

Ne nu blir de sängen o ringa Tiias haha vi försöker få theo att känna igen hans röst i tele =P så varje natt får han säga några ord i högtalar tele mot min mage =).

Hoppas Theo sparkar HÅRT inatt för då sover ja riktigt bra för då vet ja att han lever =)..

Puss Natti

Älskar Er Tiias o Theo

Lördag.

Lördag men känns som söndag =O.. Sitter framför bollibompa me massa små ungar haha systers släkt på hennes pappas sida är ju här idag o firar henne för hon blev 14 i onsdags då mormor blev 64 =P hehe tänk om Theo föds 2 dagar före bf då fyller mamma 40 skulle vara häftigt men tror dock att han kommer senare fast man vet ju inte. Ja va ju mammas första unge o ja kom 1 dag före bf. Vi är sammanlagt 13 personer här, o har ätit chiliconcarne o väntar nu på tårta.

Har tänkt på en sak alla snackar om cravings när de är gravida, MEN ja har inget ja är sjukt sugen på, jag ogillar söta saker fast äter de ändå :P. O ja hatar nästan allt som har med kött att göra, klarar inte av att äta :

- Köttbullar
- Korv i alla dess slag
- Leverpastejj
- Salami
- Färdig potatisgratäng sån man köper fryst
- En del köttfärsåser
- Kall kyckling, typ sån man har i sallad
- Ägg har ja skit svårt för jag som ÄLSKADE ägg förr.
- Tomat då menar ja främst stora tomater mini tomater kan ja äta
- Wookade grönsaker, visst går o äta ibland men nej blää
- Hushålls ost
- Lök

Lukter ja inte klarar av:

- Kattmat
- Stekt kött
- Mat lukter
- Vissa parfymer
- Vissa andedräkter haha usch hatar när man pratar me nån som stinker ur käfften då kommer verkligen kräkreflexerna fram. Som TUR är så händer det inte ofta =).

Saker ja inte klarar att göra:

- Stå på bussen, blir svimfärdig nästan direkt, en dag blev de helt svart för ögonen o ja hörde inget för allt pep, var så jäävla pinsamt lärade sätta mig på huk o sen hålla i en stång, en tant kom dock o ledde mig till trappan så ja kunde sitta där. Så nu kommer ja hellre för sent än att tvingas stå på bussen!
- Gå längre streckor, har som ja nämt ont i höger sida av magen o ja det känns mycket om ja går då lär ja stanna, o sen brukar benen svälla upp i vaderna/fötterna. O ibland kommer det som obehagliga stickningar i magen riktigt obehagligt.
- Bli upprörd typ tjaffsa med folk då kommer stickningarna i magen vet inte vad det är men gör så jääävla ont.
- Äta det jag vill, måste passa mig för massa knasiga saker.
- Ligga på rygg, mår jätte konstigt o får jätte ont i svanken när ja gör det.
- Springa, får samandragningar direkt o blir jätte varm.
- Vara på ställen som har långt ifrån toaletter, får samandragningar direkt när ja måste kissa o det är faktiskt inte spec kul.
- Hoppa över mat, vara hungrig när man är gravid usch då blir man verkligen matt..
- Simma, det gör super ont haha inte för att ja ens kan simma men ja när man försöker ;).

MEN jag har det ändå tusen gånger bättre än många andra gravida, dom med jätte stor mage o foglossning, visst har börjat fått det MEN jag kan fortfarande göra allt som vanligt för mig är det inte så himla hemskt ÄNNU =P.. Vissa blir ju sängliggandes o allt sånt =( känner verkligen för dem för det kan ju inte vara kul. Hoppas ja slipper få mycket foglossning.

Jag ÄLSKAR min kropp just nu =) visst känner mig som en robot ibland spec när ja ska dra på mig skor o strumpor magen kommer ju i vägen då så tid tar det :P.. Men det är ju Theos hus =) o ja är stolt över honom att få bli hans mamma.

Ne nu ska ja göra nå annat skriver senare..

Puss

Min Mage veckorna som gått så här har den växt.

Ja okej då min mage har växt sen ja åkte från sverige =P fan kollar man på de bilderna är min mage väldigt liten om man gämför med dagens =P Ja bedömm själva.

Min mage 2009




Min Mage dagen då vi skulle åka till Kanarie öarna 21/12-09




Min mage 2010

Här har ser man när han trycker ut magen på höger sida (har dock haft mobil kameran vilket ger ett dåligt resultat syns knappt men liite kan ni se)



Min mage i skolan (brukar skicka en magbild om dagen till mattias =P dagens kula kallar ja den haha ;) )








Här har han gjort det igen om ni kikar på höger sida av magen



Min mage på systers B-day den 20:onde Januari



O så har vi dagens 2 mag bilder.




Ja den växer ju ialfl =) känns allra mest i höger sida o i svanken riktigt ont att ligga på rygg.

Puss

Önskelista.




Min Önskelista får bli bara att önska för allt är så himla DYRT så får köpa det när ja är ekonomiskt oberoende haha hmm kommer det att ske? Ne men drömma kan man =)

Till Theo:

- Filt 499 :-
- Påslakansett 579 :-
- Drickmugg 69 :-
- Nappflaska 79 :-
- Body med apa 279 :-
- Body suit med hund 299 :-
- Skor 245 :-
- Strumpor 6-pack 299 :-
- Skötväska 1195 :-
- Mobil 110 :-
- Bärsele 749 :-
- Snutte med väska o döskalle 179 :-
- Nappflaska 79 :-
- Blå randig sovpåse 559 :-

klicka HÄR om ni vill komma till babyshop.se där alla finfina saker på min önskelista finns.

Haha o självklart ett sushi mjukleksakssett ;) han ska ju lära sig tidigt 199 :-



PussPuss

Love u Tiias o Theo;)

Fredag o underbara dag ;). Idag ska jag köpa 2 STORA kexchoklad o mer järntablette suck o usch käkat dem i 50 dagar nu är det bara 86 dagar kvar då BARA.. Ne men fan man vänjer sig har jag märkt haha lite min grejj de dagar ja nästan glömt så kan ja inte sova o vips kommer ja på juste fan kulorna ska man ju svälja. Känns som sand visserligen spelar de ingen roll om man inte tar varje dag ialfl inte för mig för mitt järnvärde är uppe på normal nu men skulle fortfarande äta dem dock så kan ja skippa nån da om ja vill de MEN om ja gör det så kommer ja ju glömma sen med så funkar jag :P haha..

aja thjingeliing

Puss

Fredag

Ooo nu kan ja nog pusta ut =). De va nämligen som så att igår va han ju stilla osv hyffsat stilla. Men ialfl inatt när ja skulle sova GUUD vad det kändes kan ja lova låg o halv skratta när ja kände honom dra nått där inne mot min mage. O nu ringde H igen han skulle bara se så han hade rört sig =). Hoppas lillen inte skräms så igen :P.

Ne nu ska ja ta de lungt är yr kunde inte fästa min blick inatt när ja vaknade allt snurrade o ja blev illamående är dock inte lika yr nu SKÖNT!

Skriver senare

Puss

Har haft bloggtorka..

Min älskade Theo är så stilla blir såå himla orolig, visst har kännt rörelser men inte lika många o inte lika mycket. Dom har varit mycket svagare.. Usch kunde inte somna inatt när ja inte kunde väcka honom annars håller han alltid igång när ja ska sova men inatt var han stilla.. Men inte inatt. Fortsätter detta ringer ja bm imån så får hon lugna mig lite. Känner mig inte riktigt frisk heller =/.

Har hittat massvis med fina bodysar super söta =)..

O Fick ett glatt besked igår o fick reda på att ja har 4250 plus att ja har nån tusenlapp hemma. Känns sköönt med tanke på allt som ska köpas.

Vet inte riktigt allt som behövs men de är väll:

I Början:

- Vagn : Mamma har köpt en till mig
- bilstol
- skötbord
­- säng ska låna en vagg i början utav mormor men sen lär ja köpa till senare när den blir för liten.
- Babysitter
- Babybalja
- Täcke,madrass, sängkläder
- Kläder till bb - väskan
- Bodys i strl 50 och 56
- Byxor i strl 50 och 56
- Tröjjor i strl 50 och 56
- Utomhuskläder i strl 50 och 56
- Haklappar
- Nappflaskor
- Hygienartiklar
- Bärsele
- Amnings bh:ar
- Pump
- Amningskudde

O sen så klart blöjjor o sånt men det väntar ja med till typ strax innan.
Ska dock vänta lite me o köpa, eller ja köper väll hela tiden lite kläder o sånt just nu när man hittar nått till rimliga priser, men behöver mer så längtar till pengarna från csn kommer att komma.

Ne nu blire ta de lungt o kika på Tv =)..

Puss

Barnvagnen =)



Det är som sagt mamma som har koll på barnvagnar =D. Hon skickade 2 mail med 2 olika sorters vagnar i olika färger o ja valde denna en blå =) med en svart åkpåse till så åkpåsen är inte blå som på bilden. Nu ska hon beställa den så får jag den om några veckor =).

TACK mamma <3

Dag 13 - Går in i vecka 28 Idag =)

Kroppen: Livmodern är nu så stor att den påverkar hur du kan röra dig. Du kan fortfarande vara aktiv, men kroppen säger ifrån om du tar i för mycket. Då kan du få sammandragningar vilket innebär att livmodern drar ihop sig och blir hård. Det kan komma när du går fort eller är kissnödig. En sammandragning håller i sig i 10–30 sekunder, för att den ska släppa behöver du stanna upp. Om sammandragningarna börjar göra ont kan det vara ett tecken på att livmodertappen håller på att mjuka upp sig. Det bör kontrolleras hos läkare eller barnmorska.
Framöver blir besöken hos barnmorskan allt tätare. Man ser över att Symfus-fundusmåttet går uppåt i den takt som det ska och att kroppens värden är goda. Man kontrollerar järnhalten i blodet, sockerhalten, blodtryck och fosterljud.
Nu kan du få humörsvängningar igen, när kroppen börjar kännas tyngre och magen mer otymplig.

Barnet: Barnet väger nu cirka 1000 gram och längden är omkring 35 centimeter och fötterna mäter fem centimeter. Hårstråna på huvudet är ganska långa. Mjölktänderna under tandköttet är färdiga. Barnet ökar nu i vikt cirka 27 gram per dag och har börjat drömma. Vad tror du att ditt barn drömmer om?

Faktagranskad av Gudrun Abascal, chefsbarnmorska på BB Stockholm och författare till böckerna ”Att föda” och ” Att möta förlossningssmärtan”.


Dag 12 - Vissa saker blir som de blir... 11 Dagar kvar..

Förvånad nu? MM liite hade inte tänkt blogga idag fören ikväll..
Men nä blev nu istället för att jag troligtvis inte kommer vara vid datan ikväll. Ska städa lite o tvätta o ja sånt ja inte gjorde igår.

Vad ska man skriva annars då? Om ni undrar vad 11 dagar kvar betyder så är det då ja ska till Mvc igen fast nu på föräldragruppen men kass på o hålla reda på datum osv. Dagen efter så ska ja dit igen fast denna gång för o mäta magen o lyssna på Theos hjärta.

Theo rullar omkring i magen så det ilar till ibland lite obehagligt tror han råkar klämma åt en nerv eller nå =P haha go for it ;)..

Åhh fan vad tråkigt sätt ja har att skriva på somnar nästan själv när ja läser de ja klottrat..

Men Men sånt e live..

Ne nu ska ja göra lite nytta.

puss

Smajjl.

 

Haha blev inte så mycket städande idag fast lite blev de i alfl =)..
Ska fortsätta typ sen efter en film som börjar klockan 20.00 King of california eller nå sånt =P

Vilken version gillar ni bäst? Den riktiga eller den segare? =P

Aja tjingeling

Dag 11 Lyssna på bebis hjärta hemma..



Vill haaa men ändå inte..

Med denna grejj kan man lyssna på bebis hjärta att det slår som det ska hemma. MEN det kan vara farligt enligt vissa. Så ska man verkligen riskera de?

Ne fast de va en ball grejj o inte spec dyr heller. Fast behövs inte nu med tanke på att ja kommer vara på tätare besök hos MVC nu i slut spurten.

Bara 12-13 dagar kvar till nästa besök..

Just nu längtar ja till april vill att han ska komma frisk o kry o att tiden ska gå fortare än vad den gör. De är ju 12 - 13 veckor kvar tills han kommer.. O 10 - 11 tills mitt bf..

Shopping.



Dagens beställning har hämtat paketet från ellos ja beställde förra fredagen kom idag allt var perfekt..

Nu har ja beställt mer.. Fast bara nödvändiga saker får även 2 täcken o 2 kuddar som ni ser på bilden med bebis byxorna.

Blev nå knas så vet ej hur mycket slutsumman hamnar på fören sen.

Valde även express leverans så får detta på tidigast tisdag,

Dag 10 - Kontroll

Ja idag är det fredag SKÖNT =)

Kom precis till skolan, har varit på MVC o chekkat läget. ALLT såg bra ut =D. Mina blodvärden ligger på det normala nu fast kommer ändå vara tvungen att äta hjärn tabletterna hela graviditeten ut.

Hatar verkligen nåålar.. Blev först stucken i armen måste ju hålla koll på min negativa blodgrupp. O sen kikar man ju alltid i fingret när man är gravid. Fast har sluppit det hitills bara för att då har de tagigt blod från armen sammtidigt som de tagigt för min blodgrupp. Men idag blev de dags för fingret för att det rann sakta ur armen ooo trodde de skulle kännas lika som de gör när man råkar sticka sig med en nål vilket ja gör hela tin. Men nope det va inte så farligt =). Sen när ja skulle gå så fick ja papper med mig som helena skulle få hur som helst så var de i en plastamapp som TUUR var för när ja kollade så var det bloooooooooodigt. Så fick även ett plåster på fingret haha.

Magen växer på millimetern perfekt ligger exakt mitt i kurvan där man ska ligga.

O Lillemannen lever =)<3 hans hjärta slog i 155 vilket är helt normalt =D..

Annars idag så ska ja kika på en barnvagn här på en affär i Gävle en sån där med 3 hjul mamma hittade den på nätet (de är hon som håller koll på sånt haha =) hon ska köpa den om ja vill ha den ^^, suuuuuper snällt är jätte tacksam)

Sen händer väll inget idag jo ska städa men inge mer tror ja

puss


Dag 9

Har ingen lust att blogga idag alla nyfikna. Alldeles för trött för de, hann klart med de ja skulle i skolan o de va pankisar till lunch åt 5½ haha ;) är man fet så är man. o här hemma blev de hemmagjord laxgratäg OOO en utav mina favvo rätter.

Lalla ja va ska man skriva mer?

Hmm.. Jo imån blir det besök på MVC 08:30 ska ja dit o börja mäta min kära kula o lyssna på hans hjärta. Sen blir det att åka in till skolan o skriva massa skit alltså dokumentationer o fixa pärm just jaah lär ta med plastfickor o pärm med.

Har mer o skriva imån idag har ja ingen lust..

Ska kika på svenska holywood fruar på tv3 play o sen försöka få igång lillen han är för stilla idag o det gör mig orolig!

Aja Tjiingeliing

Puss

Älskar mina prinsar Theo o Tiias <3

Dag 8 Nu är ja igång igen =).

Har verkligen inte haft nå vettigt att skriva eller ja de har ja väll typ aldrig ;) men ialfl så nu orkar ja blogga igen. Ikea projektet har börjat i skolan fast jag ska inte vara med jag gör rester o klart kurserna före de andra för att kunna ta studenten tills Theo kommer. Min mentor hade möte med skolans rektor o studievägledaren o de kom fram till att ja kan göra apu:n senare än de andra så nu är det full gång med att läsa klart kurserna medans de andra har sin praktik.

Jag tycker verkligen det är super snällt att skolan gör detta för mig. O vad skulle ja vari utan min mentor? Det är hon som fick mig att fortsätta studera, det är alltid hon som hjälper mig med allt. Hon är guld värd!

Idag var ja i skolan o fick julväven klar så nu äre bara halsduken kvar att väva. Den kommer bli skit ful haha inte ett dugg som jag och elin hade trott men den går fort att väva berättade hon ialfl =).. Så ska bli klar med den imån helt o sy klart löparen. Så har ja fredagen på mig att fixa pärmen o slänga ihop dokumentationer så är allt klart sen =).

Tänk om 3 månader typ så går ja inte i skolan mer.. O kommer vara den enda studenten utan studentmössa =P. Fast känns onödigt att beställa en sån onödigt att ha? eller ja ha? när skulle ja ha den?? Ja kommer ju inte springa ut på trappan för då är ja hemma med min son o myser =). Kommer garanterat sakna min klass o min mentor vääldiigt mycket. Kommer kännas så tomt. 4a år på samma linje o sen kommer ja ju typ aldrig se dem igen.. Trist men så äre ju.

O nu håller H på o steker pölsa =( egentligen skulle ja o han äta det MEN råkade läsa att ja inte får äta inälvsmat för att det innehåller såpass mycket a-vitaminer så har ingen lust att chansa direkt så därför blire som de blir. Åt fiskbullar o päron iställe de dög fast de va sjukt lite sås i.. Buhuuu..

Ne vi hörs imån efter skolan =) så puss

Dag 7 - Inge bloggande idag heller har ingen ork.. Lovar att skriva imån..

Puss

Dag 6

Blir inge bloggande idag är alldeles för trött..
Nu äre halv 8 hos mig o sen familjen annorlunda..

Älskar er Mattias o Theo <3

Hörs imån efter skolan Puss

Dag 5 - alldeles för varmt..



Fick igång Theo igår efter några timmar, provade allt som iskallt vatten glass o söta saker. Men det ende som funkade var när ja la mig på höger sida (min onda sida) o spelade musik från mobilen då kom han igång kändes så underbart att känna honom =).

Idag har ja inte mått så bra vari så trött o de är sjukt varmt härinne så jag låg kvar i sängen typ läänge. Tydligen har ja även pratat i sömnen enligt mattias o sagt att det är inte farligt eller nå liknande haha..

Nyss haft altan dörren öppen så nu är de lite skönare härinne..

Nu ska ja ta lite glass o fruktsallad sen ska ja läsa lite bloggar..

Skriver senare
Puss

Hoppas det bara är ja som mår dåligt..

Ikväll när ja var inne på toaletten blev ja helt plötsligt jätte svettig o svimfärdig o super illamående var tvungen att lägga mig på golvet 2 gånger. Riktigt obehagligt. Hoppas det bara är ja som mår dåligt o inte Theo... Fast ja är orolig han rör sig inte..

Baby möbler.



Den här spjälsängen o det kombinerade skötbord/hyllan ska Theo få sen är förälskad i dem vita o fräscha o till bra priser =). Får hoppas att de finns kvar i april/slutet av mars då vi ska köpa sånna här saker. Vet inte allt man behöver ännu =O fast det märker man väll med tiden. Just nu är det inge bråttom går in i vecka 27 på måndag så det är ialfl 3 månader kvar ungefär. Om han inte planerar att komma tidigare vilket jag INTE hoppas på. Hellre att han ligger kvar längre än bf datumet så han utvecklas som han ska =). O jag  hoppas innerligt att vi löser hyran så vi kan få en 2a. Så Theo får ett eget rum till alla saker som han ska ha, så får ja o Mattias dela av vardagsrummet till oss.

Dag 4 Lördag



God morgon =). Vaknade strax före 12 idag guud vad trött ja va, kanske inte så konstigt med tanke på att vi kikade på änglagård igår både 1an o 2an faktiskt så var dem bra, aldrig sett dem förrut haha ;). La mig vid 3 fast pratade med mattias så somnade nog närmare 4 - 5 nån gång.

Lilla Theo sover nog just nu han sparkade o vände sig lite i morse när ja vaknade. Gud vad jag längtar tills han kommit bara för att då kan man hålla mer koll o veta när han mår bra o inte mår bra. De går ju inte just nu, och vissa gånger blir ja verkligen panikslagen typ när han knappt rört sig alls under en hel dag. Fast kanske är så att de inte rör sig lika mycket varje dag, vad vet jag detta är mitt första barn. Både spännande och skrämmande på samma gång. Hur ska man klara allt? Kommer ja bli en bra förälder? Vet att detta kommer vara det största som någonsin hänt mig o att när han har kommit kommer allt kretsa kring honom. Då kommer han bestämma när man får sova och vad man ska göra. Just det skrämmer mig inte för jag vet redan att det kommer bli jävligt jobbigt att knappt få sova och höra honom skrika hela tiden. Tänk om han blir som mig o får kolik? Han har ju 50% chans att få de bara för att ja hade det. Hoppas han slipper det. Men det kommer vara så häfftigt att se honom växa upp lära sig krypa gå o prata o cykla o ja allt sånt ser jag verkligen fram emot =), att se alla framsteg han gör.

Vi Älskar dig lillskrutt <3

Hemska saker kan verkligen hända en graviditet ='(



Tänk dig att vara gravid och plötsligt tas ditt/dina barn ifrån dig, din kropp stöter bort dem, de dör. Den situation kan ja inte sätta mig in i jag skulle inte klara av att nått skulle hända Theo han är en del utav mig dör han så dör jag. Just nu sparkar han som en vilde därinne vilket känns underbart.

Har nyss läst en blogg om en tjej som fick tvillingar, alldeles för tidigt hennes kropp aborterade dem. Tårarna rann nerför mina kinder när jag läste. Vill ni också läsa gå längst ner på sidan inne på denna länk
-----> MammaMelissa <------
läs längst ner o sen inläggen nerifrån o upp.

Skulle något liknande hända mig, jag skulle inte klara av det, sånna saker ska inte få hända =(...

Min älskling mår inge bra =(



Mattias mår inge bra just nu för att han missat hela min graviditet o hjärtslag o ultraljud. Visste inte att han mådde så dåligt utav det men tydligen har han gjort det hela tiden =(. Jag mår dåligt av att veta att han mått dåligt utav det hela tiden bara att han inte sagt något. Jag har också mått piss av att lära gå igenom allt ensam, såklart så mår man inge bra när man inte kan prata med nån om allt som sker med kroppen osv. För det är trotts allt bara jag som vet vad som sker eftersom jag går ensam på alla besök osv. O snart börjar föräldragruppen för blivande föräldrar o ja kommer vara bland de äldsta i just min grupp. Ja kommer vara tvungen att gå ensam vilket känns surt o får mig att inte vilja gå. De är frivilligt fast känner mig ändå tvungen man lär sig ju saker där o får prata om förlossningen o alla där ska föda ungefär samtidigt så vi går ju genom i princip samma saker. Tiden flyger iväg samtidigt som den står stilla dagarna går segt men ändå snabbt. Nu vet de flesta att jag är gravid förutom Pappa mina syskon på hans sida o farmor o hennes gubbe osv. O de är ju bara 3-4 månader kvar tills han kommer.


Känner mig sjukt elak att jag inte berättat för pappa men ja vågar inte vet inte hur han kommer reagera vet bara att det inte kommer vara positivt. Trodde även H skulle reagera negativt men nej han är jätte snäll ska ju bli låssas morfar =).

Måste berätta snart men just nu vågar ja inte önskar han redan visste..

Å ja önskar ännu mer att mattias vore hos mig och tog del utav graviditetens sista del. Men hur mycket vi båda än vill så funkar det inte så. Hade ja bott ensam eller tatt studenten så hade det gått men så är inte fallet just nu. Jag älskar dig mattias o hoppas du mår bättre snart ringer senare.

Puss från mig o spark från Theo <3


Shopping.



Bebis overall 179:-
Tunika 249:- fast jag fick rabatt på den så slutpriset hamnade på 174,30:-
Pläd 125:- (ord.249)

Har fått hem nya ellos katalogen o där fanns det ett erbjudande på handdukar 6 handdukar i 3 olika storlekar för 0:- (värde 249:-) om man handlar för minst 200 + att man kan köpa ett till sett för endast 59:-. Så jag lära göra det har beställt sånna förut med fast då var de vita beiga o bruna denna gång är det vita gröna o lila skit snygga så lära passa på för kommer garanterat behöva handdukar när ja flyttat o nu har jag 8 stora 8 mellan o 8 små. En bit på vägen =). Sen köpte ja även en overall (vårnyhet) till Theo den är tunn så passar bra som vår overall o den har bara fått bra kritik så värt att chansa. Fanns bara storlek 56 kvar o tydligen är den stor i storleken så får se om den passar. Sen en tunika till mig som har fått bra kritik samt en pläd såg så mysig ut o de var rea ;).

Slutsumma:
586,50:-

Så här firade jag det nya året.

Det nya året firades hos mamma på kanarieöarna, dom hade bjudit hem lite folk riktigt mysigt var det goood mat bland annat ;). Så här såg ja ut i början utav kvällen hade mammas klänning på mig haha kunde ju inte komma i mina egna och vi hann aldrig åka iväg o köpa en nyårs klänning heller.



Maten bestod utav förätt: wraps med typ räkröra o nå mer i o en fräsch sallad till det. Underbart gott mamma är kung i köket ;). Varmrätt var entricotte med hasselbaxs potatis o kokta morötter o en god sås. De lite äldre hade riktigt kul med maten o lite snopp humor ja (2 potatisar + morot = vad blir det ) haha ;). Till efterätt åt vi chockladmose allt var gott o ja blev mätt ;).





Sen hade mamma fixat vindruvor i glas 12 stycken i varje som man äter för varje slag till klockan 12 o då får man önska sig något. Jag hann inte äta upp mina för att jag var hundvakt på toaletten i mammas o T rum åt flisan o chessi.




Innan vi åt fick vi föresten en påse med knäppa saker i ni vet typ hattar osv haha ;) jag fick även stoora röda läppar haha sexigt or what? Läpparna blev poppis o eftersom de bara hade funnits i min påse så vandrade dem mellan allas munnar haha.




Sen när smällarna började blev flisan orolig med detsamma hon gick sakta in i mammas o t sovrum o jag hakade på hon la sig under sängen men jag drog fram henne o la oss under täcket o höll för hennes öron. Det märktes tydligt att hon var orolig för när de small o hon hörde kröp hon närmare mig o längre under täcket.







Sen lugnade det ner sig ett tag och vi firade sveriges 12 slag (eftersom det är en timma tidigare) O sen hämtade nicola sina hundar 1 som inte var ett dugg rädd o en som var helt panikslagen. Fast bara när det small. Har aldrig träffat så sociala hundar de kom direkt när man ropade o chessi när hon blev klappad o man slutade började hon direkt att kraffsa i luften om man satt långt bort verkligen sträckte sig med tassen för o visa att hon vill ha mer kärlek haha. Så söööt lilla pälsbollen. När det återigen började smälla sprang flisan in till badrummet därinne sprang hon oroligt omkring tills ja satte mejj med na sen kom även chessi in o satte sig brevid hon skakade som ett asplöv. Tror flisan blev lugn utav det för hon satt där brevid chessi helt tyst bara lite orolig o lutade sig lite mot chessi typ som att säga så farligt är de inte. Men chessi hon skakade o flåsade på så jag höll om båda o höll för deras öron var typ rädd att chessi skulle bita mig (känner ju inte henne så vet inte hur hon är när hon är orolig osv) fast de gjorde hon inte. Myyysigt var det ialfl =) därinne firade jag 12 slaget haha. Gud förra nyår firade jag också inne för då var ja sjuk o året före när ja var hos mamma med 1 ex så firade jag det under täcket med flisan o höll för hennes öron med haha så ja det var ett tag sedan jag såg fyrverkerier utomhus typ 3-4 år sedan fast de gör inget ;).




Dag 3 Go morron =)



Mitt
Mirakel<3

Ligger i sängen har verkligen ingen lust att gå upp idag, känner mig sjuk vaknat tusen gånger o mått as dåligt. Men kanske blir bättre utav lite frukost o en bensträckare. Theo sover kanske inte så konstigt med tanke på att han höll igång inatt. Hade en liten blödning igår :S hoppas det inte är farligt bara. Men tror inte det får väll fråga helena nästa vecka då ja ska dit.

Men nu blir det torra mackor o juice ;) usch fast sjuukligt juice sugen just nu =P..

Skriver senare Puss


Haha header i paint oo lyckat vah?

Det är minsann som så att lilla ja inte har photoshop på datan haha så därför lära ja ju göra min design i paint ;) haha lyckat så säg.

Hur som helst skriver nog inge mer idag utan skriver imån igen. Nu ska ja va social emot mattias PUSS

En hungrig liten Theo?



Skulle inte förvåna mig om hans sparkande idag kan bero på att jag bara ätit två rostade mackor med ingenting på och ett glas juice o lite godis. Han rör som attans ialfl fast det är ju bra sparka mamma gör det. Ja o Mattias kan ha fått fram en lösning på soc problemet KANSKE. Vi har tänkt att kanske kan vi betala hyran i april för det är ju under hans uppsägnings tid så kan de börja hjälpa oss från i maj månad? för det var ju skälet till att vi inte kan få en 2a att mattias har en uppsägningstid på 3 månader o de betalar ej ut dubbelhyror.

HOPPAS HOPPAS HOPPAS.

Men nu är det lax som gäller skriver senare PUSS.

En dag i Palmitos park



Ett inlägg om min tid hos mamma:

En utav alla 16 dagar jag var där så åkte vi till en park "Palmitos Park" Som är en djurpark. Denna park har även brunnit tydligen var det skogsvaktaren själv som tände på för att han var rädd att förlora sitt arbete berättade mamma. Undrar om han fick jobba kvar efter detta:



Man gjorde som så att alla djur släpptes ut för att räddas, man lyckades sedan samla in de flesta utav av dem dock inte alla fåglar. Vilket man idag kan lägga märke till för att papegojjorna som finns på kanarieöarna ska inte finnas där egentligen utan de har rymt och förökat sig. Men faktiskt så flög de allra flesta djuren dit självmant igen =).

Här är min dag i parken.
Vi började med att se surrikater skit coola små snubbar som utav någon annledning satt och glodde ut mot berget kanske visste de något vi andra inte vet ;)?. Söta som få var de i alla fall eller vad tycker ni?





Sedan kom man till nå små apor gick inte att få nån bra bild så har bara denna.



Vandringen fortsatte och vi såg ut över en gräsmatta med en massa olika coola fåglar som vandrade helt fritt visst området var lite inhägnat men de kan flyga iväg om de vill. Ni ser att det går en väg där bakom fågeln. På den vägen gick vi senare. Flamingos fanns det där med.





Det fanns hur mycket olika fåglar o blommor o ja allt så ja orkade inte knäppa kort på allt. Fast skallepär han blev med på bild fast halva näbben kom inte med på ena bilden haha ;). Det kom även in en örn till skallepär så han blev sur och försökte äta upp han såg de ut som, kanske velade han vara ensam med sin sköldpadda därinne?





Några pappegojjor.



Nå fåglar o svanar även dessa var fria men stannade ändå inom staketet =P.









Sen kom vi till krokodilerna o nej dessa var inte fria haha ;). Ni ser han i vattnet han verkligen käämpade sig upp o la sig på den andra krokodilen shiit vilka seeega djur.











Efter det kämpade vi oss upp för berget för det var nämligen dags för en fågelshow med fria fåglar. Häfftigt och maffigt!. Vi i publiken lärade hela tiden sitta stilla för när de ropade kom olika fåglar bland annat pappegojjor som åkte 2 o 2 brevid varandra o smekte våra huvuden därför fick man inte resa sig. Även skallepär kom o flöög stoora skallepär. Sen blev de musik o massvis med fåglar som man kunde gå fram till.









Söt fågel.



Här gick man ibland var det burar ibland staket ibland inget o ibland kaktusar/palmer. Kikade man långt upp såg man var branden hade varit.









Fåglar.





När man gått en bit fick man gå igenom ett fjärillshus fuktigt o varmt o fullt av coola blommor o fjärillar som flög o satte sig på folk.







Sen kom man till aporna. Vi hade ganska bråttom skulle se pappegoj cirkus haha så restrerande bilder blev inte så bra. Men här är aporna.











Fåglar och min mamma.







Stor sköldpadda.



Strutts.



Kängrus.



Pappegojcircusen



Knäppte inga bilder på circusen utan filmade lägger upp filmer sen nån dag.

Åker ni till kanarieöarna är detta även om det är svindyrt att komma in helt klart värt ett besök. De ska även börja med delfiner =) allt är uppbyggt så nu saknas endast en skötare + delfinerna.

Inget blir som man planerar..



Nyss pratat med mattias o han har pratat med soc nu. Bara för att han har lägenhet tycker dem att ja ska flytta till honom? Never skulle aldrig flytta dit bort inte nu lite fel tidpunkt! Så det får bli en 1a om det ens finns nån när jag får börja söka, just nu finns det bara 2 i sandviken :S. Usch skaffa inte barn innan ni flyttat hemifrån o gått klart skolan. Får ringa soc imån o bestämma möte eller nå så får vi se hur detta kommer gå/sluta. Ska även in till försäkringskassan imån för o registrera min graviditet så ja får ut föräldrapenning, nu har ja stresspanik. Om mattias säger upp sin lägenhet nu den sista så kan vi söka lägenhet den till den 1a maj o flytta in då. MEN då kanske bebis redan kommit eller ja troligtvis o då funkar de ju inte heller. Jag måste ha lägenhet till SENAST den 1a april.




Just nu sparkar Theo han känner väll av min oro stackarn men ja ska verkligen göra allt för att det ska gå vägen. För det måste ju gå, det är inte hans fel att ja inte har nå jobb eller eget boende han är bara en liten oskyldig bebis som inte ens kommit till världen ännu. Just nu skulle ja kunna bo i ett rum på 10 kvadratmeter o kokvrå bara det fanns. Men det är orimligt. O ja tänker inte gnälla på surkärringarna på soc för de är inte deras fel att ja inte har nå eget "liv" ännu..

Aldrig gillat soc alltså deras hjälp alltid tyckt att folk som tar hjälp utav dem är lata. Fast vissa personer är undantag typ folk som får barn när de är under 18 osv. Men jag är 20 jag borde ha tatt studenten o fixat jobb o allt sånt men nej nu sitter ja här med INGENTING. Fast nu ska ja sluta gnälla om det för än så länge vet ja inte hur de kommer att bli. Plus att jag ska sluta se negativt på saker som kanske kan lösa sig om ja har tur.. Har Mattias ialfl han finns ju men ja de lär han ju ialfl för Theo men han finns även för mig de är ja glad för...

Annars rullar graviditeten på helt enkelt är i vecka 26 just nu o tiden står stilla tycker inget händer. Men vi får se nästa fredag då ja ska till Helena på kontroll mätning för kurva osv o lyssna på hjärtat tror jag.

Dag 2 Torsdag - Zombie dag



Mejj

Vaknade nyss vela ligga kvar och sova några hundra år till ni vet som törnrosa varför "kunde" Ingen väcka henne? När allt väcker mig? Jaja skit samma ;). Pratade halva natten med Mattias egentligen var det bara några timmar o sen somnade jag med mobilen på precis som vanligt haha.

Fan vad det känns konstigt att kika ut genom fönstren och se SNÖ o en fryst sjö när det man såg hos mamma var palmer och havet som för det mesta hade super höga vågor.

Hur som helst. Fortsättningen på gårdagens inlägg då när jag var klar med allt kladd så kasstade vi in väskorna i bilen o sen flööög vi iväg (just jah jag tror inte landet velade att vi skulle åka kom på de var inte bara min mobil som inte hade ringt det var även mammas o hennes mans mobiler som hade vari tysta).

Sen på flygplatsen checkade vi in bagaget (nu hade vi 3 resväskor på dit vägen hade vi bara 2) det var tuuuuuuuur kan ja säga alla väskor blev fulla. De gick bra sen käkade vi en macka där o drack nypressad apelsin juice ååh vad gott det var OM den hade varit kall ;). Fast den dög i alla fall. Efter det var det hej då till mamma o T =( nån tår senare fick vi gå igenom kontrollen och denna gång var det inte jag utan syster som pep ;) haha. Tydligen var det hennes skor antar att det är metall i klackarna på dem. I sverige var de ja som pep då tog sig en kvinnlig kontrollant friheten att taffsa :S ;). Men det slapp syster hon lärade bara ta av sig sina skor hon.

Efter det gick det hyffsat fort minns inte fast tror inte vi lärade vänta nån större evighet planet kom i tid och vi kunde boarda lalla.. SEN kom den eviga väntan usch ska inte ens prata om hur trökigt det var. Vi landade i Madrid o sen i Frankfurt ja som ni fattar är resorna trökiga så dem behöver man inte prata om!. MEN ja lär säga MÅÅNGA gånger hade jag lust att nacka dem som satt framför och bakom. För ja vill fan inte ha nån i knäet eller knän i ryggen!.

I Sverige så väntade vi in vårt bagage o sen så växlade vi in pengar till svenska igen. Sen bar det iväg till mac donalds i uppsala ;) haha vi fick vänta sjuukt länge fast det lönade sig de hade tagigt en hel näve med currysås o slängt i fast tyvärr var ja inte sugen på det igår men ändå.

H han var lite pinsam han gav nämligen personalen en mc donals påse som var full med skräp så de kunde slänga den. TUR att ingen såg mig där bak i bilen ;).

Vi åkte även vilse i uppsala.. Fast SEN kom vi hem..

SLUT.. ;)

Skriver ett roligare inlägg lite senare!

PUSS

Dag 1 Onsdag - Hemresa.

Ja men så var man äntligen hemma igen, eller ja ska man säga äntligen? Hade velat vara kvar några ÅR till i väärmen hos min söta mamma =). Men så blev inte fallet utan i morse eller ja INATT skulle man upp klockan 03.00 tror ni ja kom upp? Njae inte direkt min dumma mobil ringde så klart inte. Utan jag vaknade av bomber lät de som fast egentligen var det bara bror min som öppnade sin dörr. Jag tänkte vafan gör han uppe nu? Trodde ju klockan var piss lite med tanke på att min klocka inte hade ringt. Men ojo halv 4a var klockan redan. I små stressad panik slängde ja på mig kläder o yrvaket klättrade jag ner för alla tuusen miljader trappsteg o när man är gravid o små handikappad rent allmänt på mornarna så är det lättare sagt än gjort. Fast jag skuttade ner som en elefant till mamma o slängde ner den sista packningen brände sönder håret lite mer med min elektriska platt tång som stöter på min dumma tumme. Hann även knyta en fläta i luggen o kladda på mig lite smink. Kände mig lika snygg som en fet sumo bråttare vill ja lova.

AAAAAAAAAAH rätt ord för mig med tanke på att jag numera väger HELA 64,3 kilo =O vääärldsrekord för mig!. Förra året samma dag ungefär så vägde jag 45 :S alltså 20 kilos skillnad fast nu har jag Theo att skylla på skitungen väger säkert 10 kilo ;) så ja kanske inte är så fet egentligen.

Hur som helst nu ska jag sova ;). Skriver mer imån här är några bilder från min tid hos mamma <3



Mamma<3



Feta
jag



Fantasi?
Hahah

Puss

Godnatt

Min blogg Mitt liv Mina åsikter!

Nu startar jag en mer "publik blogg" eller vad man säger? Whatever tror inte nån ordpolis ska ta fast mig nu i alla fall ;). Läs den eller ignorera den upp till dig mig kvittar det eftersom den handlar om mig o inte dig xD.


RSS 2.0